Våre Tjenester

Bootcamp inne og ute

Vi holder Bootcamper gjennom hele året. For tiden er det kun utendørs Bootcamp ved treningsapparatene i Prinsdal Idrettspark.

Øvelsene består av både kroppsvektøvelser og med diverse utstyr, og du jobber i ditt eget tempo. Treningen passer for alle uansett utgangspunkt! Det eneste som forventes av deg, er at du stiller med godt humør. Dette er en sosial og morsom gruppetime der du blir sett og inkludert. Vi holder en morsom og uhøytidelig tone og ler mye. Vi trener både styrke, kondisjon og bevegelighet.

I september 2021 er det drop-in til 200 kr per gang på bootcamp:

Mandag 6.9
Onsdag 8.9 – Bootcamp, men med litt mer løping
Onsdag 15.9
Mandag 20.9
Onsdag 22.9 – Bootcamp, men med litt mer løping
Onsdag 29.9

Det legges fortløpende ut ny timeplan og informasjon i Bootcampens Facebookgruppe som du finner og kan bli medlem av her:

https://www.facebook.com/groups/1834794469887197/

Eller søke opp på Facebook: PT Tinken – Gruppetimer.

For påmelding:

For påmelding:
Vipps 200 kr til #610881 Personlig trener Tinken
Skriv hvilken dato det gjelder

Her kan du se hva andre skriver om gruppetreningen:
«I gruppetimene til Tinken er det gode øvelser til god musikk og masse god stemning. Det er et godt satt sammen sett av ulike øvelser for hele kroppen og musikk som fenger – treningstiden går unna fort som bare det. Tinken er flink til å instruere underveis og tilpasser for den enkelte om noen øvelser må gjøres annerledes.»

«Tinken er en bra trener som engasjerer og tilbyr variert trening for alle nivå. Jeg har nå deltatt på fellestrening i gymsal og høstens bootcamp. Begge tilbudene har vært bra.
Det er alltid hyggelig stemning på treningene og Tinken er flink til å gi alle riktig utfordring. Øvelsene er varierte og Tinken er nøye på å instruere og veillede slik at alle øvelsene blir utført riktig for best treningsutbytte og forebygging av skader.»

«Tinken er en dyktig og inspirerende trener som tilpasser øvelser og belastning til hver enkelt, også på gruppetimer. Det er alltid god stemning og mye humor på treningene. Trening med Tinken anbefales på det sterkeste!»

Sommer-og juleavslutninger:

Vi har også sommer-og juleavslutning der vi griller ute om sommeren og har felles koldtbord innendørs til jul.  Dette har vært veldig hyggelig og er noe alle gleder seg til, og bidrar til et godt felleskap. Her har man muligheten til å bli litt bedre kjent, og fortsette på de samtalene som stadig blir avbrutt av at pausene er over og vi skal fortsette treningen.