Våre Tjenester

Bootcamp inne/ute

Vi holder Bootcamper gjennom hele året. Innendørs på vinterhalvåret og utendørs på sommerhalvåret. I tillegg holder vi gjerne bootcamp for vennegjenger, kollegaer eller andre som ønsker en morsom treningsøkt sammen. Enten fast eller sporadisk.

Øvelsene består av både kroppsvektøvelser og med diverse utstyr, utendørs bootcampog du jobber i ditt eget tempo. Treningen passer for alle uansett utgangspunkt! Det eneste som forventes av deg, er at du stiller med godt humør og gjør ditt beste for å ha det gøy underveis som du blir i bedre form.

Se under for når neste kurs holdes.

Mai/juni 2017 – Utendørs:
Mandager og onsdager kl. 19.15
Oppstart mandag 22 mai
(Det er fortsatt noen få ledige plasser, også mulighet for å delta på drop-in, det er bare å ta kontakt).
Siste treningsdag før ferien er mandag 26 juni

Sted:
Utendørs ved treningsbrakka

Pris: P1020010
To dager i uken: 1250,- for 10 ganger
En dag i uken: 750,- for 5 ganger

August-september 2017- Utendørs
Ny runde starter opp mandag 21 august kl. 19.15
To dager i uken: 1500,- for 12 ganger
En dag i uken: 900,- for 6 ganger

Oktober-desember 2017- Inne, kun onsdager
Ny runde starter onsdag 11 oktober kl. 19.15
1250,- for 10 ganger.

Her kan du se hva andre skriver om gruppetreningen:
«I gruppetimene til Tinken er det gode øvelser til god musikk og masse god stemning. Det er et godt satt sammen sett av ulike øvelser for hele kroppen og musikk som fenger – treningstiden går unna fort som bare det. Tinken er flink til å instruere underveis og tilpasser for den enkelte om noen øvelser må gjøres annerledes.»

«Tinken er en bra trener som engasjerer og tilbyr variert trening for alle nivå. Jeg har nå deltatt på fellestrening i gymsal og høstens bootcamp. Begge tilbudene har vært bra.
Det er alltid hyggelig stemning på treningene og Tinken er flink til å gi alle riktig utfordring. Øvelsene er varierte og Tinken er nøye på å instruere og veillede slik at alle øvelsene blir utført riktig for best treningsutbytte og forebygging av skader.»

«Tinken er en dyktig og inspirerende trener som tilpasser øvelser og belastning til hver enkelt, også på gruppetimer. Det er alltid god stemning og mye humor på treningene. Trening med Tinken anbefales på det sterkeste!»

Sommer-og juleavslutninger:

Vi har også sommer-og juleavslutning der vi griller ute om sommeren og har felles koldtbord innendørs til jul.  Dette har vært veldig hyggelig og er noe alle gleder seg til, og bidrar til et godt felleskap. Her har man muligheten til å bli litt bedre kjent, og fortsette på de samtalene som stadig blir avbrutt av at pausene er over og vi skal fortsette treningen.

I år er sommeravslutningen onsdag 28 juni kl. 19.15

gruppetrening grilling

Grilling på bålplassen ved brakka sommeren 2015