Våre Tjenester
Kosthold og personlig trening

Kostholdsveiledning

Kosthold henger tett sammen med vektregulerikostholdng og resultater på trening, men også en god  helse. Ved å optimalisere kostholdet ditt vil du kunne oppleve bedre søvnkvalitet, mer energi, mindre cravings på usunne ting og bedre metthetsfølelse.
Tinken tilbyr ingen oppskrift på hurtigdietter og hurtigslanking, men kan hjelpe deg med en varig livsstilsendring som du vil trives med og kan klare å holde på over lang tid.

En god kostholdsplan tar hensyn til dine matpreferanser og allergier og inneholder en god sammensetning av makronæringsstoffer som sørger for at du ved vektnedgang beholder muskelmasse og reduserer fettprosent, og at du ved ønsket vektoppgang øker muskelmasse uten å legge på deg fett. Du skal ikke gå sulten, men kunne spise deg god og mett og ha store valgmuligheter når det kommer til matvarer.

Litt om det som tilbys hos Personlig trener Tinken:

Kroppsanalyse:
En måling av kroppssammensetning, vekt, metabolsk alder, fettprosent, muskelmasse, visceralt fett m.m

Kostholdsgjennomgang:
En fullstendig gjennomgang av dagens kosthold og forslag til justeringer basert på dine ønsker og mål.

Personlig kostholdsplan:
Ved å få satt opp en individuell tilpasset kostholdsplan vil du være sikret et optimalt inntak av nødvendige vitaminer og mineraler og en total kalorimengde som er tilpasset dine ønsker og mål

Kontinuerlig oppfølging:
Du vil få kontinuerlig oppfølging og eventuelle endringer av planen ved ønske/behov. Det er viktig å justere planen etterhvert som man går ned/opp i vekt.