Om Tinken

9Jeg  er en 31 år gammel jente som startet opp som Personlig Trener Tinken i den røde brakka til Hauketo Idrettsforening i Prinsdal (Oslo Syd) i mai 2013. Jeg tilbød da personlig trening innendørs og utendørs og brakka ble raskt døpt om til Tinkens Treningsbrakke- eller Treningsbrakka- av de som trente hos meg. Etterhvert har jeg utvidet til å ha spinningtimer, poledancekurs, gruppetrening inne/ute m.m i tillegg til personlig trening.

Min forkjærlighet for trening begynte da jeg var 18 år og slet mye med uforklarlige smerter i ryggen. Etter å ha gått til kiroporaktorer og lignende jevnlig i lang tid uten noen tegn til varig bedring leste jeg meg opp på ryggtrening og meldte meg inn på treningssenter. Etter en stund med god og riktig trening ble jeg helt smertefri og siden har jeg ikke sett meg tilbake.kollenopp1

Jeg har hovedsakelig drevet på med styrketrening, men i 2015 begynte jeg med kondisjonstrening i tillegg og deltar nå aktivt i forskjellige konkurranser som hinderløp og motbakkeløp, hvor jeg også har hatt med meg flere av de som trener hos meg. Jeg driver også med innendørs klatring, på nybegynnernivå, og tilbringer det meste av sommeren på turer i fjellet.

Jeg er en veldig kreativ og engasjert person som hele tiden etterstreber å utvikle meg og tilegne meg mer kunnskap innenfor alle felt på treningsfronten. Det er viktig for meg å sikre at du som trener hos meg får den faglige oppfølgingen du ønsker og forventer, at du når dine mål og har det gøy på veien og at du føler deg både sett og ivaretatt.

Trening med meg er gøy, utfordrende, variert og tilpasset dine ønsker og behov.  Du får ikke bare en trener, men en engasjert person med høy faglig kompetanse som er der for deg og følger deg opp hele veien. Jeg er opptatt av livsstilsendringer og varige resultater fremfor hurtigdietter og raske løsninger. Hos meg får du ingen streng pekefinger og regime, men en oppmuntrende og motiverende tilnærming til både kosthold og trening. Vi er et team som sammen skal jobbe mot dine mål basert på ditt utgangspunkt og forutsetninger, og vi kommer garantert til å ha det gøy på veien!

Alle kan trene med meg uansett alder, kjønn og nivå. Jeg kan hjelpe deg med vektnedgang, vektoppgang, rehabiliteringstrening, styrkeøking, kondisjonstrening, kostholdsendringer og selvfølgelig “å komme i bedre form”.

Utdannelse og sertifiseringer: {66EDC4AC-1FCE-47F9-A25A-857DF2BA512E}-t
– Personlig Trener, Active Education
– Rehab Trainer, Akademiet for personlig trening
– Kostholdsveileder, Akademiet for personlig trening
– XPERT Pole Fitness: Pole fitness level 1 & 2 traning
– Sertifisert Calisthenics og Tufteparkinstruktør, Lasse Tufte

Kurs:
– Baseøvelser, Akademiet for personlig trening
– Maksimal fettforbrenning og vektreduksjon, Akademiet for personlig trening
– Massasje, Akademiet for personlig trening
– 6 mnd kurs Bayesian Personal Trainer, med Menno Henselmans
– 6 mnd kurs med Børge Fagerli

Workshops:
– Mobilitet og bevegelsestrening, Magnat
– Pole transitions, Tina Jahr Hagbergpro-img-2

Konkurranser:
Hinderløp:
Tough Viking
Barskingen x2
Bootcamp Survivor x2
X-Run
MudRun
Totens Tøffeste x2
Villmann Hillclimb
Villmann Nightrun
Nightcrawler x 2
WOX

Motbakkeløp:
Oslos Bratteste x 4
Skarvet Opp
KollenOpp (trappeløp) x2

5 km- løp:
Kondis nyttårsløp
Oslo Winterrun

10 km- løp:
Grønliåsen rundt

Kontaktinformasjon:
Personlig Trener Tinken
Mobil: 943 85 690
E-post: tinken(at)personligtrenertinken.no