Om Tinken

Jeg heter Tinken, er 33 år og ble utdannet personlig trener ved AFTP i 2012. Etter at jeg ble sertifisert PT har jeg gjennomført en rekke kurs og opparbeidet meg 7 års erfaring som PT i Prinsdal. 

På fritiden konkurrerer jeg aktivt i blant annet hinderløp og motbakkeløp, og ellers trives jeg godt på tur i skog og fjell med hengekøye eller telt.

Jeg er personlig engasjert i mine kunder og har hjulpet mennesker med ulike målsetninger og utgangspunkt. Veiledning sammen med meg har for mine kunder resultert i bla. en smertefri hverdag, økt energi og overskudd, mindre frykt og økt selvstendighet på treningsstudio, samt personlige rekorder i konkurranser.

Som PT ønsker jeg å være til stede og har derfor gått tur i skogen med kunder som synes det er skummelt å gå alene, og jeg har jevnlig med meg kunder på konkurranser som hinderløp og motbakkeløp. 

For å kunne optimalisere din trening og sikre at du som kunde får en trygg og god veiledning, bruker jeg mye tid på å holde meg faglig oppdatert, noe jeg anser som en viktig del av jobben som personlig trener. Ingen mennesker er like, og derfor er det heller ikke et program som fungerer for alle. Personlig trening handler om å tilpasse treningen til nettopp deg og dine mål og eventuelt justere treningsopplegget fortløpende ved behov.

Hos meg får du derfor tett oppfølging med godt planlagte økter tilpasset dine ønsker og mål og der du er i dag. Trening med meg er uformelt og uhøytidelig. Vi samarbeider om å nå dine mål, vi skal også ha det gøy underveis. Mine hovedområder er livsstilsendring, styrketrening, mobilitetstrening, vektnedgang/vektoppgang, rehabilitering og trening til hinderløp og lignende. Jeg hjelper både deg som er helt ny til trening og deg som har trent en stund.