Våre Tjenester

Pole dancekurs

Personlig trener Tinken tilbyr privat- eller semiprivattimer i Pole dance (maks 4 deltakere), undervisning til utdrikningslag, samt utleie av stenger.

Hva er Pole dance?

Mange assosierer bruk av stang med stripping, men i Pole dance  poletinkehjemmebruker vi stangen som verktøy for styrketrening, kondisjonstrening, bevegelighet, dans og yoga. Du vil oppleve at dette er en fysisk krevende og vanvittig morsom form for trening som passer for alle, uansett utgangspunkt!

Pole dance kan bidra til vektredusering, muskelbygging, være skade-og sykdomsforebyggende, forbedre motorikk, kroppsholdning- og beherskelse, samt gi stor mestringsfølelse og glede. Pole dance passer for alle uansett alder, kroppsfasong, kjønn, treningsbakgrunn osv. Alle øvelser og rutiner tilpasses ditt nivå.

Personlig trener Tinken er serfisert instruktør level 1&2 gjennom anerkjente XPERT Pole Fitness og har i tillegg deltatt på diverse workshops, som:
– Burlesque og chairdance med Aina Veronica, Karma Dancingstudio
– Booty dance med Kim Jorden, Sometimes Polestudio
– Pole Transitions med Norgesmester i Pole Sport, Tina Jahr Hagberg, Danseloftet

Tinken har en helt unik kompetanse med sin utdannelse som Personlig trener og Rehab trainer i tillegg til å være Poledance-instruktør. Som hennes elev er du sikret trygg og personlig tilpasset trening. Pole dance kan fint kombineres med andre tilbud som kostholdsveiledning, hjemmetrening eller Personlig trening.
For privattimer gjelder samme priser som for personlig trening og helgekurs, workshops, utdrikningslag og andre arrangementer settes opp på forespørsel- ta kontakt for tilbud.

Utleie av stenger:

Ønsker du å piffe opp festen eller arrangementet ditt med en stang? Eller bare ha litt egentrening hjemme? Vi leier ut stenger for kortere og lengre perioder.
Velg mellom  X-stage og X-stage lite, de beste typene på markedet.

PRIS:

FRA 1200 kr
Pris vil avhenge av transport, opprigging og nedrigging samt tidspunkt for utleie. Ta kontakt for tilbud.

X-stage er en frittstående stang med en scene, passer for de som ikke har et egnet tak å feste stangen i.  Disse stengene krever derimot en takhøyde på 3033 cm.
Forskjellen på X-stage og X-stage lite er at lite-versjonen har en lavere scenekant og veier mindre og er dermed enklere å transportere. X-stage tåler mer vekt og er mer stødig.

Du kan velge mellom X- stage lite 45 mm chrome og X-stage 50 mm chrome.