Våre Tjenester
Personlig Trener i Oslo

Personlig Trening

Personlig trener Tinken tilbyr personlig trening i helt private lokaler.  Det er ingen andre til stede under timen, slik at alt av utstyr er tilgjengelig og du opplever ingen distraksjoner fra andre mennesker underveis.

Du får en trener som har all sin fokus på deg under hele timen, slik at PT du er sikret godt planlagte timer med god kvalitet på hver eneste økt, samt en langsiktig plan for å nå målet ditt.

Timene er lagt opp etter dine forutsetninger og mål med treningen og selve treningen er personlig tilpasset deg. Du skal til enhver tid være trygg på at du trener hensiktsmessig og med riktig teknikk og øvelser som passer for deg og din kropp.

Trening og kosthold henger tett opp mot hverandre, og derfor er  kostholdsveiledning og -plan inkludert, og hvis du ønsker å trene selv på egenhånd i tillegg til timene våre så får du også tilsendt et personlig tilpasset egentreningsprogam på epost, med bilder og forklaringer til hver øvelse.

Treningen kan foregå inne i brakka, utendørs – eventuelt begge deler, eller hjemme hos deg alt ettersom hva du ønsker. For hjemmetrening gjelder egne priser, avhengig av hvor du bor.

Her kan du lese hva Veronica skriver om personlig trening med Tinken:

Jeg har trent hos Tinken i 3 måneder sammenlagt. Timene er skreddersydd for dine ønsker og man føler seg virkelig ivaretatt på timene hennes, som også flyr fort avgårde. Hun er motiverende, oppmuntrende og du merker at hun brenner for det hun driver med og at hun også ønsker at du skal nå målene dine. Føler jeg har blitt sterkere og har fått en bedre kroppsholdning og er mer tilfreds med egen kropp. Kan absolutt anbefales på det varmeste!