Våre Tjenester

Rehabiliteringstrening

Sliter du med kroniske eller akutte smerter i skuldre, nakke, rygg, hofte, knær, albuer, håndledd, ankler eller andre steder?

Føler du at du har en lavere livskvalitet som følge av at du stadig må forholde deg til smerter?

Er du en av dem som har gått til en form for terapeut i lange tider og stadig får beskjed om at «du må komme tilbake neste uke» uten at ting egentlig blir noe bedre? Er det kanskje på tide å forsøke noe nytt?

Sliter du med angst og bekymring rundt smerter?

Har du en «liten, irriterende smerte» som kommer og går når du gjør en viss bevegelse?

Som sertifisert Rehab Trainer besitter jeg den kunnskapen som skal til for å kunne vurdere skaderisiko, jeg har en grunnleggende forståelse av de vanligste muskel- og skjelettdiagnoser og viktigst av alt: Jeg vet hvordan man skal tilpasse enhver øvelse til ethvert individ. Jeg kan veilede deg gjennom akutte og kroniske plager og bidra til en smertefri eller en forbedret hverdag via trening som er tilpasset deg, din smerte/skade og dine behov.

Noen av mine kunder har gått til fysioterapeut i årevis og har nå kunnet slutte med dette og gradvis fått tilbake sin gamle livskvalitet og en hverdag med mindre, eller helt uten smerter.  Andre har med min hjelp funnet en måte å leve med kroniske smerter på, via fornuftig trening med fokus på mestringsfølelse.

I forkant av samarbeidet ønsker jeg en konsultasjon der vi ser litt på dine smerter og problemer, hva som eventuelt har blitt gjort hos andre og deretter sammen avgjøre om jeg er rette person til å hjelpe deg. Jeg samarbeider også med terapeuter ved behov, for å sikre at du får en bred faglig oppfølging.

Her kan du lese hva Kari og Anne skriver om rehabiliteringstrening med Personlig trener Tinken:

» I forbindelse med vanlig trening overbelastet jeg nakken. Det førte til store nakkesmerter og uutholdelige hodesmerter. Jeg kom i kontakt med Tinken, der hun gav meg en prøvetime (30min). Jeg opplevde at hun fant frem til øvelser som “stemte” og i tillegg vektla hun at det var viktig at øvelsene ikke utløste smerte. Hun var 100% fokusert på hver minste bevegelse. Samtidig tok jeg kontakt med manuellterapeut. Etter en behandling hos henne ble det til at Tinken, som min personlige trener og manuellterapeuten samarbeidet. Etter tre uker med behandling i dette samarbeidet var jeg helt fri for smerter. Jeg anbefaler dette, og opplevde samarbeidet mellom de to fagpersonene som meget effektivt
Kari, 70 år

Grunnet store rygg- og kneproblemer kan jeg ikke trene på tradisjonelt vis. Tinken er veldig flink til å finne alternative treningsmåter tilpasset mine forutsetninger. Jeg har blant annet hatt stor nytte av TRX (slyngetrening) som har styrket kjernemuskulaturen min uten å provosere frem ryggsmerter. Som tidligere håndballspiller kan jeg bli i overkant ivrig på trening og Tinken er flink til å holde meg tilbake slik at det ikke går på helsa løs.  Jeg føler meg trygg og ivaretatt og vil anbefale Personlig Trener Tinken uansett ditt behov.
Anne, 49 år